ANKARA / ALTINDAĞ - Halil Kut Paşa Ortaokulu

Okul Kıyafeti Duyurusu

Öğrencilerimizin  ilgili yönetmelikte bulunan kurallar da göz önünde bulundurarak okula gelirken giymesi gereken kıyafetler şu şekildedir.

1:Bordo T-Shirt

2:Gri Kanvas Pantolon

3.Lacivert Hırka

Kas

Filmde, ülkemizin kurtuluşunda stratejik rol oynamış olan vatan evlatları işaret edilerek, Cumhuriyetin 100. yılı vesilesiyle bugünkü öğrencilerin de tıpkı önceki akranları gibi ülkemize ve milletimize sağlayacakları katkıların ve Türkiye Yüzyılı'nın inşasında oynayacakları rolün önemi vurgulanmakta olup; 100 yıl önce kurtuluş ve kuruluş evresindeki cesaret, yetenek ve azimleriyle ön plana çıkmış vatan evlatlarının taşıdığı bilinç ve inancın, Cumhuriyetin 100. yılında "Türkiye Yüzyılı"nın emanet edileceği öğrencilerdeki devamlılığı ve yansıması sahnelenmektedir.

Kas

1. Dönem 1. Yazılı Örnek Soru Kitapçıkları ve Konu Soru Dağılım Tabloları Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğü Sitesinde Yayınlanmışıtır.