ANKARA / ALTINDAĞ - Halil Kut Paşa Ortaokulu

Halil Kut Paşa Ortaokulu

Beşikkaya Mahallesi 2035. Sokak No 7 Altındağ/Ankara
Vizyon
Geçmişinden feyz alıp geleceğe yön veren, milli ve manevi değerlerine bağlı, çağın gereksinimlerine uygun bilgi ve donanıma sahip bireyler yetiştirmek.
Misyon
Bizler; öğrencilerimizin insan odaklı yaklaşımlar ile öğrenmeleri, bilgili, başarılı, kendine güvenen bir birey olarak yetişmeleri, çağdaş yaşamın gereklerini yerine getirebilecek beceriler kazanmaları için eğitim- öğretim yapmaktayız.
Başarılar
1. 2016-2017 eğitim öğretim yılı Kick Boks Ankara İl Birinciliği. 2.2021-2022 yılı il içi ve iller arası Bilek Güreşi müsabakalarında çeşitli dereceler. 3.2021-2022 yılı kızlar RAGBİ TÜRKİYE BİRİNCİLİĞİ. 4.2012-2022 Yılı Yıldız Kızlar RAGBİ TÜRKİYE İKİNCİLİĞİ. 5.2022-2023 Yılı Altındağ Masa Tenisi Turnuvası ŞAMPİYONLUĞU.
Öğretim Şekli :Normal öğretim (Tam gün)
08.30-15.00
Doğalgaz.
İngilizce.
Otobüs ve dolmuş ile.
Var.
Şehir merkezi.
İl merkezine 10 km, ilçe merkezine 6 km.
Okulumuz adrese dayalı öğrenci almaktadır.
Okul başarımız istatiksel olarak her yıl yükselmektedir.
Sportif Etkinlikler
Okulumuzda (tiyatro, münazara, şiir, seminer, söyleşi, yarışma vb.) Okul içi etkinlikler (ünitelere göre beslenme, fen doğa, pano çalışmaları vb.) Spor-sanat etkinlikleri (okul içi ve dışı turnuvalar, yarışmalar, sergiler vb.) geleneksel hale gelmiş olup sürekli kendimizi yenilemekteyiz.
Bilimsel Etkinlikler
Tübitak Bilim Şenliğine her dersten katılım sağlanmıştır.BİLİM fuarlarımız Altındağ İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün belirlediği tarihlerde yapılacaktır.
Proje Çalışmaları
Okulumuzda Matematik dersi Öğretmeni Funda Nur Kibaroğlu tarafından etwinning projeleri yürütülmektedir.
İmkanlar ölçüsünde hazırlık çalışmalarımız devam etmektedir.
Okulumuza velilerimizin ilgi ve alakası sürekli artmaktadır